Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Friday, April 29, 2011

2nD MoM & BaBy eXPo @ MiD VaLLeY

hello hello~


Mom & Baby Expo kembali lagi...hehehe...*macam iklan Ding Dang pulak kan*....kali ni masih di Mid Valley, tapi lebih besar daripada MotherHood Expo tempoh hari...bakal diadakan selama 3 hari :: 6 - 8 Mei 2011 ::


jadik, untuk ibu-ibu atau bakal-bakal ibu yang rasa-rasa nak cari barang untuk si comel bolehla ke expo ni...biasanya harga expo adalah lebih murah berbanding harga kat kedai, ataupun harga online...tapi aku nasihatkan datangla awal...kalau bole kul 10 tu da ada kat sana...bukan apa, nanti kalau lambat leceh sket..orang ramai dah tentula *penduduk Malaysia kan ke 28 juta* pastu jem nak masuk parking tu...then parking pun susah...masa aku pegi dulu, datang awal terus parking dekat ngan pintu masuk ke expo ni...tingkat 3 kot, sama aras dengan cinema...senang kalau beli barang, tak jauh nak mengusung...

kali ni jugak, aku tengok daripada poster tu, makin ramai yang join...means lebih banyak pilihan la berbanding masa MotherHood Expo aritu...so, better buat list apa yang nak dibeli dulu sebelum pegi sana...bukannya apa, barang-barang baby ni sumenye comey-comey ye..kalau takde list takut nanti terlebih bajet pulak membeli...hehehe...kalau produk macam breastpump, stroller, katil baby -- aku rasa sure murah jugak dijual kat sini...tapi of cos la x semurah jualan gudang ye tak...hehehe...


untuk ibu-ibu, bolehla bawak si kecik join contest...make sure dia pakai super comey hari tu ye...heheheh...


untuk bakal-bakal ibu pun ada contest jugak...heheheh...syaratnya mesti la preggy antara 4-8 bulan...agaknya nak bagi nampak la sket pewot tu kan...tapi idakle amik gambo mcm model dalam poster tu...sure ramai yang  berdarah idung kang...hehehehe....

okeyla...saje je nak buat iklan tak berbayar kat sini...

till then~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::