Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Sunday, April 24, 2011

1 eNTrY PeR DaY cHaLLeNge :: DaY 5 ::

DaY 05: A picture of somewhere you've been to


hello hello~

mengupdate kerana cabaran 30 hari ku itu..huhuhu...kena letak gamba tempat yang penah aku pegi ek..ikutkan banyak sangat tapi kena pilih-pilih la ye...hehehehe..disebabkan sume  stok gamba ada dalam hard disk *yang mana ada kat umah hard disk tu skang* maka gambar adalah ihsan incik Google sahaja ye~

1. Aquaria KLCC

banyak kenangan tempat ni...hehehe...sebenarnya inilah tempat aku dan encik Hasben keluar bersama-sama buat kali yang pertama...hehehe...*dan itu jela kali pun pegi ke sini* masa ni lepas raya, tahun 2005...encik Hasben telah memberanikan dirinya mengajak aku keluar...dan aku tak sangka lak dia nak bawak aku datang sini...hehehe...masa ni, Aquaria ni baru lagi wujud...tapi aku really enjoy the moments...hehehehe...

2. Eye On Malaysia, Tasik Titiwangsa, KL

punyala nak sangat aku naik EOM ni...padahal aku ni gayat tahap gaban...masa naik tu, bukan main lagi seronok...bila da sampai kat atas, dengan angin yang masa-masa tu jugak la nak bertiup baru kau tau...kecut perut mak...hehehehe...nasib baik la pegi bersama encik Hasben ..masa ni tahun 2008 kalau tak silap..tak lama lepas tu EOM ni dipindahkan ke Melaka pulak...

3. Pulau Langkawi, Kedah

aku ngan encik Hasben ke Langkawi pada Mac 2009...masa ni encik Hasben telah selamat bergelar hasben *eceh...hanimun la konon*....amik pakej memang pakej hanimun tapi kitorang pegi berjalan je banyaknye...hehehe...maklumla, encik Hasben adalah pertama kali menjejak kaki ke Langkawi...berbanding aku yang masuk kali ketiga ke keempat..ke lebih...hehehehe....maka, keja kami adalah berjalan-jalan dari pagi sampai tengah malam ke seluruh pelusuk Langkawi ni...best gile...memang ada plan nak pegi lagi, tapi tunggu si kecik ni keluar dulu...dah besar sket baru pegi lagi...

4. Cameron Highland, Pahang

ini memang tempat feveret aku ni...hehehe...nak kata aku ni penggila strawberry -- takde la sangat...nak kata aku penggila buah & sayur -- pun takde la jugak...nak kata aku ni penggila teh -- pun takde jugak...jadik, apa sebenarnya yang aku suka sangat pegi cameron ni...???hahahahaha....aku pun tak tau...maybe aku penggila berjalan-jalan je la kot...tapi kalau datang sini wajib la -- beli stoberi, minum teh, tengok bunga, beli buah, survey sayur...walaupun jalan dia kecik je *stendet r gunung kan..ko nak jalan besar highway ke???* tapi aku suka environment kat sini...nyaman je..kalau ada duit, ada rezeki, aku pun nak jugak bukak ladang kat sini...nanti aku bagi diskaun kat korang ek...hehehehe

dan itula sahaja tajuk kita pada kali ini...

till then~




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::