Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Monday, April 25, 2011

PeRMaTa HaTi :: WaM.WaR

hello hello~

selamat memulakan hari baru pada minggu yang baru...pagi ni agak kurang bersemangat rasanya *tak taula kenapa..samada memang malas nak bekerja atau dah tak sabar nak bercuti panjang...heheheheh* tapi semalam dapat berita yang kawan seopis aku telah selamat menjadi seorang abah...sepatutnya minggu depan, tapi dah ter awal pulak...kedua-dua ibu dan baby nya selamat..alhamdulillah~

WAM.WAR - 24.04.11

dan inilah rupa si hero yang berjaya keluar melihat dunia...alhamdulillah...sangat comey kan...???*mana la ada baby yang tak comey dalam dunia ni ye tak...itupun ada jugak manusia-manusia yang sanggup buang baby dorang merata-rata* nama penuhnya akan diberitahu kemudian...saja la tu ibu ngan abah dia nak wat seprais...hehehe...tak sabarnya nak jumpa WAM ni...geram kat idung dia tu...hehehehe

dan secara otomatiknya --- aku pun da jadi macam tak saba nak jumpa si kecik dalam perut ni...patutla semalam dia langsung takmo dok diam..rupanya da tau kawan dia nak keluar...hehehe...takpe..sabar-sabar...ada kurang 7minggu je lagi...can't wait....

update tengahari nanti la..nak pegi tengok live in person kat hospital...ajak tuan tanah LiFe oRaNg MuDa ngan mY LoVe PaTh sekalila...jom~!!!

till then~

1 comment:

dyah07 said...

ko da g tgok bby dia ek?alolo...bestnya..minggu nih sgt2 bz..x berkesempatan lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::