Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Friday, May 6, 2011

MaRi Ke iOi MaLL~

hello hello~

bersemangat betul balik keja hari ni...sebab apa...sebab apa...?? sebab mau ke IOI Mall dengan encik Hasben...hehehehe...saje je nak berjalan-jalan...sebenarnya nak ke kedai RM5 yang ada kat situ...ala, yang jual barang-barang dari Jepun + Korea tu...macam-macam ada...saje la nak meround kan...sebenarnya nak cari barang-barang untuk projek scrapbook nanti...sebab konon-konon cadangnya nak la wat kraf sket untuk Hari Ibu, besday encik Hasben dan sket untuk si kecik ni nanti...cadang nya la...so, ajak la encik Hasben ke sana...yela, kot datang mood malas mau berhabuk barang-barang ni dalam kotak nanti...tapi at least bila datang mood rajin tu barang-barang sume da ada kan...^_^

disebabkan datang pas keja, kitorang pun cepat-cepat la membeli...sebab takut terlambat pulak nak balik nanti...tapi last-last kena jugak maghrib kat sana...nasib baik la surau dia tak penuh sangat orang *boleh ke kata surau tak penuh tu dikira nasib baik???* tapi disebabkan ramai pengunjung IOI ni adalah orang-orang non muslim, maka bolehla dikatakan begitu kan...heheheh...pas semayang kitorang pun berpusing-pusing mencari kedai makan...padahal melambak kedai makan kat situ *dah nama pun shopping complex kan* tapi disebabkan encik Hasben mencari nasik, akhirnya kami ke Penang Village sahaja...

muka encik Hasben yang kelaparan tapi buat-buat chomey~


air bandung untuk encik Hasben, dan air cincau untuk mummy ngan baby~

nasi goreng apa nama ntah...tapi ayam dia siyes sedap...

encik Hasben yang takleh berpisah dengan Black Pepper...


aku order Char Kue Teow jela...okay la jugak...

suasana kat Village View tu teramatlah romatika de amour nye...dengan lampu yang suram-suram gitu...senyap je *sebab tak ramai orang...hehehehe* lagi-lagu sentimental *tapi banyak lagu yang separuh-separuh je...pelik jugak, ngape lagu ni tak abes ye...???* satu je yang aku rasa tak bape nak best...servis dia...mungkin sebab tak ramai orang maka pelayan-pelayan kat situ rasa dorang tak perlu alert sangat ngan keadaan sekeliling...sampaikan setiap kali kitorang nak panggil pelayan untuk request something, terpaksa tercangak-cangak...tak kisahla kalau kedai korang tak ramai orang ke tak bizi ke, tapi as long as ada orang datang kenala pay attention kan..???

esok adalah cuti ye sebab Sabtu...tapi esok encik Hasben kena ke kursus opis dia...dan ada kelas B.Inggeris pulak di waktu petang...maka aktiviti aku esok, mungkin hanyalah --- melepakkan diri di rumah...hehehehe....

till then~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::