Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Tuesday, June 14, 2011

Naufal 4th Day

Hello hello~

Naufal sudah di rumah opah hari ni..mcm biasa, first time kat tempat baru..naufal agak cranky malam tadi..dia macam lapa nak menyusu, tapi bila sua kat dia, dia macam xpandai nak tangkap n menghisap pulak..banyak kali kena cuba barula bole..kadang-kadang tu tak boleh jugak..betul-betul buat aku risau..kenapa ye..?? Kalau korang ada tips lehla share sket..aku memang risau bila dia camtu..sebab apa? Aku tak reti menyusukan dia ke?? Aku takde susu untuk dia ke?? Atau apa??

Ntahla...Susah ati betul tau..ni pun dia xnak tido..bila da dukung, bg susu, dia pun macam da pejam mata sume..letakla atas tilam tapi jap je..pastu dia terjaga n menangis...sepanjang hari macam tu..lagila aku susah hati..

ni tengah tunggu encik Hasben balik dari daftarkan naufal punya mykid..sian dia..ke sana ke sini sensorang...

till then~
Published with Blogger-droid v1.6.8

3 comments:

ayu said...

normal tu net, masa 1 month memang akan jadi sangat letih, dengan kita yang tak berapa segar lagi, dengan tido malam yg tak cukup.. tapi bagus la dia asyik bangun je, lau dia tido je yang takut kena kuning.. jangan risau n down kata susu tak cukup.. n kena kuat tau, sebab baby asyik meragam la org kata susu tak cukup n nak bagi susu formula.. sabar ye..

EllyEllies said...

net..biar die latch on kat Ni**le btul2..takut nanti sakit melecet plak..hee

Nia_alJunid said...

Ayu, elly..betulla tu..

Cuma ms memula nk bg dia latch je mcm ssh..pdhal nipple da betul2 dlm mulut dia tp dia still mcm mcari2..dua,tiga kali br bole latch..kdg2 xleh lgsg..xrisau sgt susu xde sbb lau dia latch blh knn, kiri da mula menitik..cuma tula..nk mula yg susa sket..

And skang ni yg agak leceh luka czer ni la..ngilu sgt rasanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::