Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Friday, June 10, 2011

2 DaYs To Go~

Hello hello~

Lagi 2 hari je..macam tak caye kan..??hehehehe..lagi pulak dengan keadaan aku yang dok rilek je lagi ni...baby takde gerak banyak lagi..agaknya masih pagi kot...tapi kadang-kadang adala gak rasa dia mengeras ni..cuma tak konsisten lagi dari segi masa..erm..bape lama lagila kena tunggu sampai dia kluar ni ek..*padahal 9bulan aritu tak rasa lak lama kan* heheheh...

Aritu aku masih cuti lagi..memula plan nak masuk opis tapi rasa malas lak..sebab memikirkan kemungkinan yang bakal berlaku, membuatkab rasa malas pulak..hehehe..bukan pe..sebenarnya malas nak jawab lau orang tanya lebih-lebih...kadang-kadang rasa macam nak marah tau bila orang keep asking -- tak nak keluar lagi ke anak ko ni?? -- ataupun orang asek tanya -- hei, ko ni bila nak bersalin nye?? -- adeh..lau ikut aku lama da aku nak si kecik ni keluar..tak sabar sangat nak tengok dia..tapi kalau da belum masanya aku nak wat camne..??nak tarik dia keluar..??bukannya marah, tapi kadang-kadang tu sampai rasa offended gak..huhuhu...

Aku ni sebenarnya risau + nervous tau..yela, dekat da due date tapi takde pe lagi...nape la aku tengok orglen senang je bersalin..ada yg jauh betul lagi dari due date dorang..ntahla..rezeki memasing kan..aku ni, doa jela sumenye dipermudahkan..dan sumenye selamat...insya Allah...

Lain-lain nantila aku update ye..

Till then~
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 comments:

juelee said...

good luck net.. semoga sumenye selamat.. msti berdebar2 tu hehehe

Nia_alJunid said...

jue..
debar jugak..bukan sbb takut nk bersalin tp sbb tak keluar2 lagi si kecik ni..hehehe...thanks..insya Allah~

EllyEllies said...

tu scan baby eh..come..nmpak muke..hee

Nia_alJunid said...

Elly: aah..scan 3d/4d tu elly..tu yang leh nampak muka kot...sbb da nampak muka yang jadi makin x sabar aritu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::