Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Thursday, June 16, 2011

KuRaNg seHaRi uTk SeMiNggU..

Hello hello~

Alhamdulillah..Naufal sudah berumur enam hari hari ni...makin bijak, makin comey..tak puas rasa tengok muka dia tu..lagi-lagi time dia dok diam-diam..innocent sangat rasanya..hehehe...rasa macam tenang sangat dalam ati ni..sambil campur-campur rasa tak pecaya pun ada..Subhanallah..inilah si kecik yang suka menendang dalam perut dulu..inilah dia si kecik yang aku usung sana cni sembilan bulan dulu..inilah dia orangnya..Maha Suci Allah...

Semalam Naufal adalah sangat behave..dia da mula selesa kat sini kot..malam tadi punyala lama dia tido..slalunya paling lama pun sejam lebih je dia tido..malam tadi dekat tiga jam dia tido..sampaikan aku kena kejutkan dia untuk menyusu..risau lak dia lapa..huhu..encik Hasben kata -- tido jap risau..tido lama pun risau -- huhu..yela..sebab slalunya dia bangun..dan malam tadi teramatlah senang jaga dia..lepas tido lama tu memang dia bangun selang dua jam macam biasa..tp takdela menangis teruk pun..just bunyi sket je..aku je yang terus terjaga dengar dia berbunyi..bg minum susu then tido balik..sangat tak meragam..encik Hasben pun tido lena malam tadi..hehe...

Ni pun dia dok tido lagi lepas minum..tangan da tak nak bedung da..tapi aku bagi can jap je..pastu dia kena bedung balik..hehehe...sbb nanti dia dok terkejut-terkejut je..sian kat dia..petang ni maybe nurse datang umah nk check dia..tunggu petang ni la ek...

Till then~
Published with Blogger-droid v1.6.8

3 comments:

Anis said...

congrats nad. tunggu la lg bbrp bulan bila dia dh aktif. time tu payah sikit nk menjaga. 2 bln pertama mmg teramat senang :)

Nia_alJunid said...

Thanks anis..xpe..lau bbp bulan lagi da blk umah..ada hasben leh jaga sesama..cuti 2bulan ni kena jaga sendiri dulu..lau senang mcm ni je, alhamdulillah...

Alham said...

nad, kalu ada masa baca link ni, pasal kebaikan dan keburukan ikan haruan http://chetambiz.blogspot.com/2005/06/koleksi-resepi-untuk-wanita-di-dalam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::