Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Friday, October 25, 2013

Online Shopping:: Haley Pink Batch Baru~!!

Salam Jumaat semua~

hari ni mami sengaja berbaju warna ceria untuk menceriakan hati mami...sebab esok encik walid nak outstation  tinggalkan mami dengan Naufal..huhuhu...eh, tak boleh nanges...nanti tak comel dah kak ton mami...hehehe...

baju yang mami beli dari The Pop Look ari selasa lepas dah sampai..dan kaler-kaler dia semua cantik-cantik..ala-ala pastel gitu...sampai je terus mami test...alhamdulillah, baju kali ni datang dengan inner yang lebih tebal dan berat..jadi mami tak perlu risau baju ni jarang walaupun dalam kaler soft...dan lebih labuh berbanding baju mami yang sedia ada...labuh tangan pun lebih panjang berbanding baju lama...ngam-ngam sampai kat pergelangan tangan...yang penting mesti longgar dan labuh melepas punggung...so, semua ciri-ciri ni telah dipenuhi oleh Haley Chiffon Blouse batch terbaru ni...good works, TPL team..hehehe...

Haley Blouse Pink saiz XL, skirt Pandorea saiz L, tudung Aleesya Ariani saiz L -- motip kena letak saiz..nak tunjuk mami da mengembang...hahahhah

cubaan pertama mami untuk ber colour blocking harini...harap-harap takdela nampak pelik sangat...tapi kalau tengok baju bajan yang sedia di colour block kan kat kedai-kedai macam cantik je..padahal kalau buat sendiri rasa macam pelik...hehehe...

erm..tak tau la kalau-kalau sebab pembawakan adik Baby ni buat mata mami asik berkenan kaler-kaler soft or pastel macam ni...mami rasa macam cantek sangat...baju tu la, mami sama je...keseluruhannya, mami berpuas hati dengan pembelian kali ni...mana-mana baju yang mami rasa dah ketat sikit dengan mami ataupun tak labuh ke bawah punggung akan mami jualkan balik..walid, murni tak niat mami tu..hehehe...

nombor B-206...agak-agak bertuah tak nombor ni...???

dan baju untuk StatsRun esok mami dah ambil...actually baju ni untuk peserta-peserta yang akan lari 10km..tapi mami daftar jugak sebab macam rugi la event jabatan sendiri tapi mami takde apa-apa token...jadi, esok mami dan Naufal akan ikut kategori Fun Run saje..lari 3km...tapi jangan la expect mami nak lari pulak..maybe mami cuma akan jalan-jalan makan angin saje...hehehe...atau pun jalan-jalan naik angin kalau Naufal tiba-tiba buat perangai...tapi, mami tau Naufal kan good boy...sure dia takkan buat perangai punya...hehehe...

Naufal punya rambut dah panjang..dah macam anak jepun pulak mami tengok..nak kena potong rambut tu, macam gegirl pun ada dah...

jomla, amalkan gaya hidup sihat...eh, tiba-tiba je..mentang-mentang nak StatsRun esok kan..heheheh...

okla, cukup-cukup membebel...hari Jumaat yang penuh barokah ni tak elok membebel banyak-banyak...hehehe...doakan yang baik-baik untuk mami, walid, Naufal dan adik baby ye...

p/s: walid...nanti mami rindu...macam mana....?????

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::