Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Saturday, October 19, 2013

Entry takde tajuk

Salam semua~

Ini memang post takde tajuk..dan mami pun tak tau apa nak membebel..cuma saje nak menghabiskan masa sementara menunggu tom yam daging mami siap masak..lepas tu bolehla menjamu selera..hehehe...

Sepanjang peknen ni mami memang malas sangat nak memasak..kadang2 niat tu ada..siap beli barang2 nak masak lagi..tapi bila sampai umah, ya Allah..bercinta betul nak masuk dapur tu..sian Naufal ngan walid sebab kena makan luar sokmo..mami memang nak masak tapi rasa malas sangat..aduyainyepun...

Tapi sekali sekala mood mami datang..memang mami masak la..kemas umah, kemas baju bajan sume..nasib baik walid tak banyak kerenah dan sangat memahami situasi mami..

Pengalaman korang sendiri macam mana..?? Rajin terlebih ke malas macam mami jugak time2 peknen ni..?? Ataupun direhatkan oleh suami masing2, biar dorang je yanh buat sume keja..?? Untungla kalau macam tu..hehehe..mami ni, kalau tak tolong pun takpe..walid tak membebel pun dah cukup untung...hehehe...

Okla..tom yam da masak..nak mandikan Naufal and siap2 nak maghrib..pastu bolehla bersantap..jemput makan semua...

2 comments:

Anis said...

x pregnant pun x masak gak for me. sama je malas. bkn stakat masak, kemas rumah pun tidak. panggil part time maid je dtg kemas rumah. hehe

Mami Naufal said...

anis::
sebenarnya sama je..since pregnant maka salahkan hormon pregnant..padahal M besar memang dah ada dalam diri..huhuhu...penah jugak panggil part time maid kemas umah time malas sangat..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::