Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Thursday, November 6, 2008

.::. HiGhscHo0L muSicaL .::.


aku ni mmg peminat highschool musical..drp yang 1st dulu, sampaila ke senior year nih..tengok movie, beli dvd lak wat collection..hehehehe

pada aku..HSM ni mmg tak bosan walau ditonton berkali2..maybe sebab lagu2 dia yang sedap didengar...dan senang nak nyanyi balik..hehehe...aku pun ada sume koleksi lagu2 HSM dr 1st movie sampai yg latest ni..tiap2 siri ada lagu2 yg mmg menarik..rily congrates kat dia punye production..maybe jugak sebab aku mmg suka cite2 disney kot..all classical princesses of disney tu aku suka tengok..hehehehe...

1st movie dulu, aku suka lagu breaking free & what i've been looking for..tp sebenarnye sume lagu pun aku suka gak..hehehe...
2nd year, aku suka lagu 'gotta go my own way' & u're d music in me..lagu u're the music in me ni, vince ngan jac ada nyanyi malay version dia -> kau muzik di hatiku...mmg layan..
senior year ni aku suka sume lagu..hahahaha..tp yg paling best 'can i hav this dance'...lagu medley time dorg punye spring musicale mmg best la..sebab dorg gabungkan sume lagu2 dalam 3rd movie ni dalam satu show utk dorg punye prom nite..attractive...!!!

erm..gabriella montez tu mmg cute, suara pun sedap..tp still aku suka tengok sharpay evans "fabulus" tu..sebab dia tu yg jadik cite ni menarik..stendet r..watak competitive sure la menarik kan..hehehehe

looking forward for new release dvd for this senior year..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::