Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Monday, November 17, 2008

GirLs dAy's ouT..

aku duduk kat putrajaya ni dah setahun lebih rupanya..dok ngan bebudak umah ni pun da setahun lebih gak r..hehehehe..tp sebenarnya agak susah kitorg berlima nak kuar sama2 sume skali..slalunya mesti ada terkurang sorg, dua..

weekend baru ni kitorg berkesempatan kuar beramai2..mmg seronok..sebab before ni jarang dpt peluang macam ni..

~ housemate since 2007~

.:nadz:. .:nor:.
.:alah:. .:sya:.
.:ckin:.

~ love u all ~

dari umah, kitorg pegi amik kak sya kat opis, then pegi bank kejap..cadangnye nak makan kat noodle station, alamanda tp disebabkan perut masing2 da mula buat carta fullamak masyuk kitorg pun berenti kat warisan..sampai2 tak bg can sume terus menyerbu kaunter menjual makanan..pergh..nampak sangat la lapo..huahuahuahua



sambil makan tu kitorg pun berbincang mengenai segala macam rempah ratus dan buah-buahan yang ditanam di warisan tu..sampai ada terbit rancangan untuk bawak garam nak makan buah kedondong yg ditanam di warisan..hehehehe... sempat la jugak mengambik gamba walaupun tak seberapa..


~gamba ckin takde sebab dia yang amek gamba..cian dia..walaupun begitu, terima kasih diucapkan atas penajaan kamera bagi menjayakan sesi ini~

da kenyang2 makan kat warisan, kitorg pon meneruskan perjalanan ke alamanda..hehehe..hajat sebenarnya nak beli barang alah ngan nak lepak kat MPH..hehehehehe...rupa2nya time jalan2 kat alamanda sket punye ujan kat luar..tp disebabkan sume pun sibuk mencuri2 baca buku sebab takmo beli, takde sape pon prasan kat luar ujan mengiringi perbuatan agak tidak patut yang dilakukan oleh kami sume..hukhukhuk


masing2 dok cover cun selepas kekenyangan..


-pjg betul tgn ckin tu..tak abes2 ngan peace dia-


sesi makan aiskrim sambil berposing~


gamba di MPH tidak dapat disiarkan atas sebab2 tertentu..hehehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::