Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Thursday, December 20, 2012

Orang Ada, Aku Pun Nak Jugak La Kan

pagi ni nak quick update jugak..hehehe...da start menulis ni, memang la rasa nak menulis je ha..(kalau tak, bersawang je blog ni kan..???)

ujung minggu ni, mami nak buat misi baru..sebenarnya, skarang ni banyak sangat tudung/shawl yang cantk-cantik di pasaran kan...?? tapi harganya, mak datuk, mami rasa belum mampu lagi nak spend duit bebanyak..sebab nye, kalau dah namanya tudung/shawl tu, harusla membeli lebih daripada sehelai kan..takkan nak beli sehelai je..walaupun kepada ada satu je, tapi hari ada banyak...hehehe..(alasan untuk mengaburi mata Walid)

dijadikan citer, adalah sorang kawan ni post pasa shawl ni dalam FB..memang mami berkenan..lagi pulak skarang ni kan ke fesyen colour block ni..kombinasi kaler pun cantik..

credit to terbaikdariladang.com

cantik kan kaler dia...(yang memakainye tu pun cantik)...mami ingat, ujung minggu ni nak ajak Walid ke Jakel or Nagoya...nak mencari kain rupa itu, pastu balik jahit sendiri..belum penah buat lagi, tp nak test...kalau menjadi, lepas ni xyahla mami sibuk nak mencari penjual lagi...hehehe...Walid pun boleh request nak panjang mana, labuh mana or kaler apa...

hari tu tengok ada sorang membe ni post tutorial jahit shawl ni dalam blog dia..nak kena carigali balik la..

tapi menjadi atau x, kenala tunggu ujung minggu ni...doakan yang terbaik~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::