Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Thursday, September 29, 2011

MooD :: HapPy~!!!

hello hello~

untuk pertama kalinya sekali pump dapat 4.5 oz...hokey~ tak banyak...tapi aku peduli ape..aku happy jugak...hahahahaha...

gambar aku amik kt google je -- sebab takde kamera nak snap

terus rasa bersemangat untuk bf-kan Naufal..insya Allah sampai umo dia 2 tahun atau sampai bebila dia mau...hehehe...before ni aku ada cite macamane sedihnye bila pump cuma dapat tutup dasar botol je..nak dapatkan 10z pun punye la payah..boleh refer entri ni...sebab tula bila dapat sekali banyak macam ni, aku happy...harap-harap untuk sesi mengepam yang seterusnya akan bertambahla jugak...amin~

Dan (ingatlah) ketika Nabi Musa memohon supaya diberi air kepada kaumnya, maka Kami berfirman, "Pukullah batu itu dengan tongkatmu", (ia pun memukulnya), lalu terpancutlah dari batu itudua belas mata air sesungguhnya tiap-tiap satu puak (di antara mereka) telah mengetahui tempat minumnya masing-masing. (Dan Kami berfirman) : " Makanlah dan minumlah kamu dari rezeki Allah itu, dan janganlah kamu merebakkan bencana kerosakan di muka bumi".

dan jugak rasa happy sangat sebab tadi MakLong Naufal sms...bagitau yang Naufal dah pandai balikkan badan dia lepas meniarap...baru 3 ari blaja meniarap, da pandai balikkan badan..bagus la anak mummy ni...alhamdulillah ya Allah~ kau kurniakan dia pengetahuan dan kebijakan...hehehe...and dia da jarang nak tido sebab asek nak meniarap and balikkan badan je...tapi MakLong dia cakap, setiap kali dia buat camtu setiap kali tu la dia gelak-gelak..hehehe...gelak takpe, jangan nages suda...

okey...perlu memberi laluan kepada kerja-kerja ku...HRMIS ni sampai bila takleh nak log in...???

till then~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::