Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Saturday, September 28, 2013

Owh boy...owh boy...its a ......

Salam semua..

Petang tadi mami dah ajak walid dengan naufal pegi tengok adik baby...walaupun masa check up ngan doc mmg dia dah scan tapi saje nak buat scan 3d/4d jugak..sebab masa naufal dulu kitorang buat..jadi untuk berlaku adil dengan adik baby, kitorang pun buat jugak la..hehehe...

Alhamdulillah..adik baby membesar dengan baik..kepala, badan, jantung semua mengikut kiraan tarikh yang betul..cuma kaki je panjang sikit..sama je dengan abang naufal dulu..

So insya Allah akhir tahun atau awal tahun depan naufal akan jadi abang besar...hehehe..buat masa ni naufal memang sangat sensitif...pantang tinggi suara sikit memangla dia mula menangis...sikit2 nak merajuk..hope nanti boleh jadi abang yang baik dan boleh lah tolong2 mami..

Jantina adik baby...???



Insya Allah..doakan yang baik2 aje ek..

posted from Bloggeroid

2 comments:

ily♥ said...

Seronoknya dpt sepasang..
Take care nonet..semoga semuanya dipermudahkan Allah..

Mami Naufal said...

ily::

thanks...insya Allah, kalau betul seperti yang ditunjukkan dapatlah sepasang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::