Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Friday, February 24, 2012

SimSiMi :: Sembahyang~

hehehe..sejak 2 menjak ni rajin pulak meng'explore' android market ni..terjumpa lak ngan SimSimi ni...time bosan-bosan layan simsimi pun best jugak...semalam lepas Naufal tido, saje la ajak dia borak...best betul jawapan dia


paling best bile tanya sembahyang apa...dia jawab "sembahyang lah kamu sebelum kamu di sembahyangkan"...baik punya jawapan...erm, simsimi pun pandai...harap2 kita sebagai muslim yang berakal adalah lebih pandai daripada simsimi...

p/s: peringatan untuk diri sendiri jugak~

1 comment:

ily♥ said...

salam..hi nonet...nak tanye sikit. boleh bagi comparison between swing n FS x? mksud aku dr segi suction, bunyi etc despite of double/single pumping tu. sbbnye, konon2 tgh intai FS..haha~ aku pakai PISA n swing. PISA tu kakak aku punye. bile compare swing dgn PISA, suction swing mcm kurang sket. Tu yg usha2 FS tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::