Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Friday, April 4, 2014

Princess Mami is Here!!!

Salam.. Lama sangat mami tak hapdet belog kan..mami pun menyampah tgk belog ni bersawang sudah..tapi buat masa ni mami macam tak sempat la nak menulis banyak2..sekarang ni mami masih dalam proses menyesuaikan diri lagi..nak handle kerja2 mami, housechores, walid, abg Naufal ngan adik baby..jadinya belog ni da jatuh ke tempat 72 dalam list mami..hopefully soon bile mami boleh manage semua yang mami ada sehingga hari ini, mami akan mula menulis balik okey...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::