Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Tuesday, November 1, 2011

mY DeaR WareHoUse SaLe -- Lagi~

hello hello~

ari sabtu lepas, kitorang telah bertolak ke My Dear Warehouse Sale lagi sekali...sebelum bersalin dulu dah penah soping da --> kat entri ini -- so, bile tau ada sale lagi, laju-laju la kami pegi ke sana...kali ni pegi bertiga la pulak...hehehe...

misi utama adalah untuk mencari walker untuk si kecik Naufal...ini disebabkan sebabnya Naufal skang ni da takmo duduk lelama...baring lelama apatah lagi...dia lagi suka kalau dapat berdiri dan melonjak-lonjak...dan dalah sangat mengada-ngada sebab kalau kitorang tak layan dia, maka dia akan melontarkan vokal yang sangat padu sampai bingit satu umah...huh~

disebabkan dah namanya pun sale kan, maka mata mummy pun mula la melilau sana-sini mencarik apa lagi yang nak beli untuk merabakkan poket walid menambahkan koleksi encik Naufal ni...dan macam biasala memang mummy takkan lepas peluang membeli baju untuk Naufal..hehehe...apa je yang Naufal dapat sempena misi kali ini...???

beli overall ni satu lagi untuk Naufal - RM20 selai
beli jugak rompers yang kiut ni, lgpun Naufal xde lagi baju kaler ijau - RM10 selai


niat di ati memang nak sangat2 beli kasut ni, tp tunggula Naufal pandai menapak dulu - RM20 sepasang

dan walker untuk my cayang ni - RM95 je..normal price RM155

itulah sahaja yang mampu sempat disambar oleh mummy untuk Naufal kali ni...balik tu cakap kat encik Hasben -- bile ek last kita soping untuk kite?? encik Hasben bantai gelak je...kecik ati ai tau..takpela, sekarang ni memang apape Naufal je datang dulu...nak beli pape pun slalu beli untuk Naufal je..hehehe...nanti2 Naufal da besar, da ada keja bagus2, lehla blanje mummy ngan walid pulak kan...heheheh

walker tu pun jap je Naufal naik...dalam 5 minit camtu je, sebab dia ni tak nak da duduk or baring sensorang dah skang..asik la nak suh orang pegang sambil berdiri kan dia...itulah tujuan sebenar membeli walker ni...punya banyak mainan kat walker dia tu, nampaknya jari-jemari dia jugak yang paling best nak buat main...haih~

okeyla...len kali cite lagi...

till then~



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::