Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Sunday, January 30, 2011

:: aLReaDy 20 wEeKs ::

cepatnye masa berlalu kan...si kecik ni da pun masuk 20 minggu...haih...teramatlah eksaitednye..hehehe...dijadikan cite..28 Januari yang lalu, aku dan encik Hasben pun beronok-ronokla pegi ke KK...awal-awal pagi lagi dah pegi..yela, dijadualkan kami akan dapat melihat si kecik ni...walaupun secara visual itam-putih sahaja...hehehehe...

yang bestnye...aku adalah orang pertama..encik Hasben pulak pegi opis dulu sebab ada keja..makanya sepanjang-panjang itu aku rasa tak senang duduk...sebabnye..??yela..nanti kalau da dipanggil masuk encik Hasben tak sampai lagi, macam mana..???tapi Tuhan itu Maha Pemurah kan...elok je nombor aku naik, encik Hasben pun sampai depan pintu bilik doktor..terima kasih Tuhan~

dan begitulah sahaja imej yang dapat kami lihat pada hari itu...rupanya si kecik ni dok bersujud la pulak time kitorang dok meng'scan' dia tu...tapi alhamdulillah..nampakla jugak jari-jemarinya yang aktif bergerak-gerak...jantungnya yang berdegup laju...kakinya yang sangat comey...dan tulang belakangnya yang terbentuk elok...alhamdulillah...cuma muka dan jantina sahaja yang tidak dapat diketahui lagi...saja nak surprise mummy ngan walid ek, baby...???

jadi...mengikut saiz kepala *yamg pada aku agak besar itu*...expected due date adalah pada 14 Jun 2011...huhuhu...aritu aku de jugak bersembang ngan encik Hasben pasal tarikh due tu...

Aku: cayang...aritu doc kata EDD 12 jun 2011...lau dapat 14 jun kan best...

Hasben: 14 Jun..??ngape lak..??

Aku: yela..sama ngan tarikh kawen kita...kita, 14 mac...dia, 14 jun...mak ngan ayah kenduri kawen dulu 14 Feb..kan senang nak ingat tu...

Hasben: aah kan...sama-sama 14hb...best jugak tu...

jadinye...apabila dikaborkan oleh doc yang EDD telah menjadi 14 Jun, makanya kami bertambahlah eksaited...tapi awal-awal lagi encik Hasben dah ingatkan...kita ni merancang je, Tuhan yang tentukan...ye ye..ampunkan saya encik Hasben...huhuhu...disebabkan taktau jantina si kecik ni, maka pembelian barang-barang baby mungkin kena ditangguh lagi...tapi tangan dah rasa gatal nak membeli ni...hehehe...

nanti aku sharekan list yang aku da buat untuk si kecik ni pulak ye...pastu confirmla kena hapdet kan..??heheheh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::