Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Wednesday, December 15, 2010

:: mY 2nD cHeCk uP ::

alhamdulillah...baby sudah masuk 14 minggu...masih takde rasa apa-apa jugak lagi...hehehehe...tapi semalam pegi check up untuk kali yang kedua...kali ni da pandai sket la..pas kaunter ni, kaunter tu...dan seterusnya...

yang tak bestnya..HB ataupun iron telah menurun la..huhuhu...macam mana ni...memang la aku mengaku..aku memang cukup malas nak makan ubat ataupun minum susu...ntahla...ini bukan sebab pembawakan baby ye..tapi memang sejak kecik dulu, dua menda ni memang aku avoid sangat-sangat...nampaknya terpaksala aku mencuba dan terus mencuba...apa saja untuk si kecik ni....huhuhuhu


My Pregnancy :: 14 Weeks
Baby sudah sebesar lemon ye..pergi pasar malam smalam saje aku beli lemon..bukan nak buat masak or letak dalam ice lemon tea..tapi saje aku beli sebab dia sama saiz ngan si kecik ni...hehehehe....keciknye dia kan~? setakat ni, alhamdulillah...aku sihat-sihat saja..takdela pulak mengalami simptom-simptom yang biasa dialami oleh ibu-ibu mengandung yang lain..tekanan darah aku normal, kandungan gula juga normal...malah takde juga rasa loya-loya, pening kepala, atau muntah sana-sini...cuma kadang-kadang aku tak tahan dengan sesetengah bau...mungkin itu biasa la kot...hehehe

ada sedara-mara yang dah mula bertanya...agaknya mak yang kabor kot...tapi nak bagitau pun macam segan-segan je lagi..almaklumlah, 14 minggu tu pun masih baru lagi kan...hehehehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::