Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Thursday, June 4, 2009

PoMpuaN "iTu" seKaLi LaGi MeMbuaT aKu beNgaNg!!!

Dah lama tak menconteng..slalu meng “cut-and-paste” je..hehehehe..yes..sekarang ni waktu kerja..badan, minta, kakitangan & perasaan telah terlalu penat untuk menjadi pekerja yang produktif ^aiyak..padahal baru jam 9.30^ jadi..mencuri sedikit masa untuk mentaip di sini…

3 hari boss takde, mula2 rasa macam da keluar anak bulan untuk beraya..tapi kenyataannya TiDaK..sebab terlalu banyak kerja yang perlu disiapkan..Cuma satu kelebihan yang amat dirasai sepanjang 3 hari itu ialah KeTeNaNgaN dalam melakukan kerja2 tersebut..alangkah indahnya…^hehehehe^

Dalam menikmati ketenangan itu..rupanya aku telah melakukan satu kesilapan besar ^adoyai..sowi boss..memang tak pasan^ jadi untuk menebus kesilapan itu, aku ngan sorang officemate aku telah menggandakan usaha kami dalam bekerja..semalam yang patutnya kami nikmati sebagai hari ketenangan terakhir minggu ini telah menjadi hari yang paling sibuk minggu ini..gara2 miscommunications yang terjadi antara kami dgn boss…

So hari ini kami masing2 bersetuju untuk tidak membangkitkan isu itu di hadapan boss kami..^nak senyap2 jela kononnya^ dan akan cepat2 bertukar topic sekiranya isu itu timbul..sebab kalau kena marah memang sampai mati takleh lupa..huhuhuhu…

Erm..sebenarnya aku Cuma nak cakap pasal tu..tapi tetibe aku jadik panas pulak pagi ni..??nape..??tentulah dengan pompuan **** yang pernah aku mention dalam blog dulu..sesape yang tataw lehla refer kat sini
semalam kami ada meeting ~ yang nama aku takde pun dalam JK tu..dahla banyak gile keja utk JK tu AKU yang buat..padahal yang betul2 ada nama dalam JK tu smalam sume pegi meeting tu..nie tetibe dia datang jumpa aku dan ARAHKAN aku buat minit meeting smalam..nape ko tak mintak AJK lain je buat..yang betul2 ada nama dalam tu..kalau aku ni takde keja bolehla ko nak ARAH2 (walaupun aku tak penah anggap ko macam Boss – Boss ngan pompuan ni adalah org yg berbeza)…bengang gua beb!!!!

So..daripada aku terus emo dan mungkin mentaip kata2 yang bakal membuat org menyampah, biarla aku stop dulu..ingat nak cite banyak tadi tapi pompuan nie betol2 membuat aku bengang..lagi2 skang ni dia tengah baik punye bersembang…WTH!!!

p/s: sorry kalau terlebih emo..but rily feel hot inside..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::