Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Thursday, August 4, 2011

Need Help :: Milk Booster--???

hello hello~

ini adalah entry ekspress sebab ditaip semasa encik Naufal sedang tido..huhuhu..memang tak sempat nak berblog skang ni..lagi2 da balik ke umah sendiri...perlu menumpukan seluruh pancaindera untuk encik Naufal ni..dan dalam masa yang sama, kena menjaga umah ni..kang encik Hasben cakap apa lak kan..huhuhu...

sebenarnya aku tengah survey supplement untuk meningkatkan penghasilan susu untuk encik Naufal ni..pas raya nanti nak naik keja da..dan aku masih belum mula membuat stock EBM lagi..huhuhuh...so, kalau sesape ada cadangan tentang apa-apa milk booster, tolongla share ngan aku ye..thanks a lot in advance...

si kecik yang slalu mencuri perhatian --- setiap masa

okey..encik Naufal suda mengeliat2..got to go..

till then~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::