Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Tuesday, March 23, 2010

:: MiaSara QisTina - another PermaTa HaTi ::

minggu lepas another one of my friend selamat bersalin...baby girl juga..huhuu...ramai da anak buah ma long (instead of auntie I nak dorg panggil I ma long)...hehehe...nampaknya raya tahun ni kena bajet lebih sket untuk duit raya..yang tu boleh mintak dekat pa long ek... ^_^

my another anak buah is miasara qistina...baby paling tembam setakat ni...tapi tak taula kalau2 anak buah yang bakal lahir nanti ada yang boleh lawan dengan mia...comel kan mia ni..??


itu gambar masa kat hospital pakar an-nur, bangi...geram betul tgk pipi mia..rasa macam nak makan je..heheheh...


ini gambar mia da selamat sampai umah nenek...pandai da dia buka mata besar2 ek...bila da besar nanti mesti bijak mia ni kan...

baby sendiri belum ada lagi..tengok baby kengkawan pun dah buat I rasa sangat happy...sangat bahagia..lagi2 kalau cium dorang ni..betulla ada orang kata..bau baby tu bau syurga...tak faham kenapa ada manusia2 yang sampai ati buang, bunuh anak dorang...kenapa tak diberi pada I yang sangat2 nak ada anak ni..huhuhuh....rezeki...Tuhan lebih tau...

apa pun...congrates to all friends yang selamat jadi parents..untuk yang bakal jadi parents tu I wish you all good luck..semoga semuanya selamat...

Monday, March 15, 2010

:: LoVe aNd HoPe ::

It's Our 1st Anniversary~!!!


Dearest hubby~
i would like to thank you
for all the days we've been together
and for all the time we spent together
thanks for always being there
and thanks for letting me in your life

thanks for always stand beside me
when i'm good, when i'm bad
and when i'm being in between

it's our first, dearest
and hoping the other will come
and we'll be celebrating together
forever and ever

i didn't ask for more
as long as i have you
i already have the world

~ I LOVE YOU DEAREST!!! ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::