Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Saturday, February 27, 2010

:: MaRioN Si PerMaTa HaTi ::

cuti lama-lama ni bosan juga kan..??lagi-lagi kalau xde aktiviti nak dibuat..betul-betul menghabiskan masa melepak di rumah saja...

tengah-tengah bosan tadi..dapat satu mms masuk..disebabkan kekurangan handphone maka mms hanya boleh dilihat daripada website maxis sahaja..disebabkan mms tu dari seorang member yang dekat tp dah lama tak jumpa..berkobar-kobar rasa..terus connect broadband...heheheh

memula agak kecewa sebab page cannot be displayed..terus call dia, tanya gambar apa yang dia mms tu...tepat pulak tekaan tadi..dia mms gambar baby dia...owh..lagilah ralat rasa di hati ni...sebab memang ternanti-nanti jugak kelahiran tu...

try lagi skali lah..and suprisingly..boleh pulak bukak..tengok gambar baby girl dia yang tengah tido tu hilang semua rasa bosan tadi..sayang sangat rasa nak tutup window tu...nak tengok lama-lama je gambar baby comel tu...anugerah Tuhan..sangat indah kan..


auntie and uncle semua..meet marion..nama penuhnya marion lorelai miseh bt luther alision miseh...daddy saya orang sabah, mummy saya org sarawak..tapi saya orang malaysia...hehehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::