Mami+Walid=Naufal

Mami + Walid

Daisypath Anniversary tickers

Lovely Naufal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Nak Berjimat Macam Mami...???

Tuesday, January 13, 2009

:: biLa RasaKu iNi raSaMu ::

Aku memang terlanjur mencintaimu
Dan tak kan pernah ku sesali itu
Seluruh jiwa telah kuserahkan
Mengenang janji setiaku
Ku mohon jangan jadikan semua ini
Alasan kau menyakitiku
Meskipun cintamu tak hanya untukku
Tapi cobalah sejenak mengerti
Bila rasaku ini rasamu
Sanggupkah engkau menahan sakitnya
terhianati cinta yang kau jaga
Coba bayangkan kembali
betapa hancurnya hati ini kasih
Semua telah terjadi

Monday, January 12, 2009

:: paGi yG gELap..kiNi suDaH tEraNg ::

waaaaa....rily lama tak update pape kat sini kan..??
hurm..life agak tensed lately..yela..dengan keja yg mmg takkan abih..ngan life yang makin banyak commitment..adoyai..kadang2 aku pk...mmg sume org akan lalui menda yg sama ke..??huhuhuhu....soklan takleh pakai punye kan..???

aku br je naik keja pas 5hari mc..adoyai..awal tahun 2009 nampaknya tak bape memuaskan ati aku..dr segi prestasi keja, love life, malah kesihatan jugak..aku br je pas wat minor operation minggu lepas..ala..menda kecik je..tp stendet r..menda kecik pun lau tak diubati, leh bawak jadi masalah besar..betoi tak..??so atas kesedaran yang masih ada tu la aku brani amik keputusan nak wat gak oper8ion tu..ikutkan tak brani aku..hukhukhuk..tp alhamdulillah..semuanya pun berjalan dengan lancar..hehehehe..

thanks untuk hosmet aku yang banyak tolong time2 aku terlantar dek ubat bius yang tak ilang2 tu..thanks wat ayah aku yg tak pasal2 kena lepak kat spital sehari suntuk...thanks gak wat beloved fiancee yang bawakkan aku bubur McD (nyum...nyum...) sebab aku tak lalu makan bihun spital..thanks untuk sume yg ada time2 aku sakit (?) tu la...hehehehe...love u all...!!!!!!MMMMUUUAHHHHH!!!!!!!!!!!!!
big kiss 4 u all..

walaupun aku banyak sangat keja kena wat n kena submit by this week..tp ntahla..maybe sebab banyak sangat menda ntahapeape jadik..aku punye motivasi tu kurangla sket..huhuhu..ade tak sesape ada idea nak bg center sket pale aku nih..??bg nak balik wat keja..??adoyai...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: MoRe saViNg For mY BaBy ::

:: do yOu LoVe To save? ::